linker
Loading...

Više o progresivima

Više o progresivima

1+1 GRATIS

UPOZNAJTE
VARILUX PROGRESIVE

Od 1994 godine do danas testiramo progresivne naočale i za svoje klijente odabiremo samo najbolji omjer cijene i kvalitete. To je glavni razlog zašto smo se odlučili za francusku tvrtku Essilor.

Essilor je izumitelj progresivnih naočalnih leća koje su do dan danas najprodavaniji progresivi na svijetu, a vrh njihove ponude čine Varilux Xclusive 4D, Varilux Xtrack i Varilux Xdesign progresivi.

84% isporučenih naočala u Vision Centru Ocularia su Varilux X progresivi koji su trenutno najbolji progresivi na svijetu što se tiče udobnosti te širine vidnog polja za čitanje i kompjuter. Brzina privikavanja na progresive je najkraća te je 98 od 100 korisnika izuzetno zadovoljno kvalitetom i udobnošću Xdesign progresiva.

AKCIJA 1+1 GRATIS: Essilor Vam uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća (stakala) daruje drugi par potpuno besplatno. Akcija se odnosi samo na progresivna stakla i ne uključuje dioptrijske okvire. Okvire možete odabrati kod nas ili donijeti vlastite.

Centar za progresive vision center Ocularia optika opticar

NAJPRODAVANIJI PROGRESIVI NA SVIJETU

ESSILOR VARILUX PROGRESIVI

Varilux X 4D je premium personalizirana progresivna leća s 15 parametara, vrhunac tehnologije u proizvodnji progresivnih leća

Otkrijte stabilnost u pokretu i široko polje vida s Varilux X track lećama. Prvi korak ka personalizaciji progresivnih leća

Varilux X leće vision center Ocularia

Varilux X Design predstavlja novi pristup u dizajnu progresivnih leća prilagođen suvremenom stilu života.

Kao i sve Varilux® leće, Varilux® Liberty leće su nevidljive izvana (u usporedbi s bifokalnim lećama).

Essilor InterView® spaja optimalnu izvedbu za vid na blizinu sa prednostima leća za čitanje i povremeno nošenje.

Napredne jednojakosne leće za korekciju vida. Smanjuju umor oka za vrijeme dugog gledanja u ekran.

MidasPixel