linker
Loading...

Besplatan pregled vida

Besplatan pregled vida

Slobodno nas nazovite na 01/3778 539 svaki dan od 9h do 19h ili popunite obrazac pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku:

Pregled ne obvezuje na kupnju. Dioptrija se izdaje uz kupljene naočale.

  BESPLATAN PREGLED VIDA

  DA LI JE PREGLED VIDA ZAISTA BESPLATAN?

  Pregled vida (refrakcija) je u našoj ordinaciji zaista besplatan i nemamo opciju naplate pregleda.

  Za razliku od jednojakosnih naočalnih leća koje imaju jedan fokus, progresivi su najkompleksnije naočalne leće (stakla) jer imaju jako puno fokusa raspoređenih vertikalno od centra za daleko do centra za blizu. Postoji jako puno vrsta progresiva koji se razlikuju po dizajnu i po širini vidnog polja za srednju udaljenost i blizinu. Da bismo vidjeli da li ste kandidat za progresive i koji dizajn progresiva bi Vam najbolje odgovarao moramo napraviti detaljan pregled. Bez pregleda je to samo nagađanje i bilo bi neprofesionalno dati siguran odgovor.

  Nakon detaljno obavljenog pregleda i u skladu s Vašim stanjem oka i svakodnevnih aktivnosti mi ćemo Vam savjetovati najidealniju opciju, srednju opciju i opciju ispod koje se nikako ne bi smjelo ići sukladno dioptriji i Vašim aktivnostima. Svaka opcija će Vam biti detaljno objašnjena sa svim prednostima i manama progresiva.

  Garancijaksa kartica sa dioptrijom, nazivom ugrađene naočalne leće, datumom izrade naočala te trogodišnjom garancijom na zaštitne slojeve izdaje se isključivo uz kupljene naočale.

  60 MINUTES IEXAM

  PREGLED KAKAV JOŠ NISTE IMALI

  Kod nas pregled izgleda znatno drugačije. Za pregled vida, koji je za Vas u potpunosti besplatan i ne obvezuje Vas na kupnju naočala, izdvajamo 60 minuta kako bismo Vam se u potpunosti mogli posvetiti.

  Pregled vida obavljamo u vrhunski opremljenoj Essilor AVA optometrijskoj ordinaciji. Posebnost ordinacije je u uređajima WAM800, Visioffice3 i VisionR-800.

  Voditeljica našeg centra je diplomirala optometriju na Medicinskom fakultetu u Pragu, 12 godina radila u optometrijskim ordinacijama u Sydneju te je magistrirala znanost o vidu na njemačkom fakultetu Aalen University. Program je organiziran u suradnji s dva svjetki poznata sveučilišta za optometriju: New England College of Optometry i Pacific University. Više o našem timu možete pročitati na OVOM linku.

  NAPREDNO ODREĐIVANJE DIOPTRIJE

  POSEBNOST NAJNAPREDNIJIH INSTRUMENATA ZA ODREĐIVANJE DIOPTRIJE

  Želja za rastom i razvojem nas je dovela do tri najnaprednija instrumenta koji pomažu precizno odrediti dioptriju i uzeti mjere za ugradnju individualnih progresiva – WAM800, VisionR-800 i Visioffice 3.

  VisionR-800 dioptriju mjeri s preciznošću od 0,01 dioptrije te smo uz pomoć Essilor AVA (advance vision accuracy) tehnologije u mogućnosti napraviti naočale s takvom dioptrijom. Kako bismo vam pojasnili ovu tehnologiju, uzmite na primjer da je vaša dioptrija negdje u razmaku između 2.00 i 2.25. Mi ne radimo kompromis – odrediti ćemo vam točnu dioptriju (npr. 2.17) i izraditi točno takva stakla kako bi vaš pogled na svijet bio savršen. Više o VisionR-800.

  WAM800, punim nazivom Wave Analyzer Medica 800, je instrument koji u manje od 2 minute skenira oko te je u mogućnosti dati izvještaj o kompletnom stanju oka. Više o WAM800.

  Visioffice 3 je najnoviji instrument za precizno uzimanje mjera za Varilux progresivne naočale. Na ovaj način možemo individualizirati Vaše naočale tako da Vam budu ugodnije za svakodnevno korištenje. Više o Visioffice 3.

  MidasPixel