linker
Loading...

Naš tim

Naš tim

DOŽIVLJAJ O KOJEM SE PRIČA

LJUBAV PREMA KLIJENTU JE NAŠ KLJUČ USPJEHA

Svi koji nas poznaju i koji su bili kod nas na pregledu jako dobro znaju koliko vremena i ljubavi posvjetimo svakome od Vas. Vaše zadovoljstvo, pozitivni komentari i ljubav naš život čine sretnijim, a naš posao smislenim. To je uostalom i svrha svakog B2C posla – zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Svakoga od Vas kada dođe kod nas u Vision Centar gledamo kao svog ambasadora. Ako budete zadovoljni, dovest ćete nam Vašu rodbinu, Vaše prijatelje i kolege s posla, a ako niste zadovoljni onda ćete i to svima reći. Marketing ‘od usta do usta’ je najsnažniji i najbolja reklama za dobro odrađeni posao.

Osim detaljnog pregleda i točne dioptrije na koju dajemo garanciju, potrebno je odabrati dioptrijski okvir koji će, osim estetski, i tehnički odgovarati progresivnim naočalnim lećama. Nakon toga je potrebno precizno uzeti mjere za ugradnju te ih kvalitetno ugraditi. Ukoliko i jedan od ovih koraka ne bude bio odrađen kako treba, moguće je da Vam progresivi neće odgovarati. Kod nas na sav naš rad i nove naočale imate garanciju dvije godine na sva oštećenja. Ukoliko se u slijedeće dvije godine nakon kupnje Vaša stakla ogrebu ili oštete, imate 75% popusta na novi par progresivnih naočala (ista dioptrija i ista vrsta progresiva).  Također, ukoliko ste Essilor Varilux progresive kupili u bilo kojoj optici u Hrvatskoj, mi ćemo Vam priznati garanciju te Vam zamjeniti progresive po istim uvijetima kao da ste ih kupili kod nas. Ipak smo mi jedini centar za progresive u Hrvatskoj.

NAŠ TIM

TKO VAS ČEKA U VISION CENTRU?

M.sc. Dolores-Ivana Muller

M.sc. Dolores-Ivana Muller je diplomirala na medicinskom fakultetu u Pragu te je specijalizirala optometriju. Kliničku praksu je odradila u Sveučilišnoj bolnici u Pragu, položila je državni ispit te je nakon toga magistrirala znanost o vidu u Njemačkoj. Dugogodišnje praktično radno iskustvo stekla je u optometrijskim ordinacijama (Optometry practice) u Sydneyu u Australiji te se prije 4 godine vratila u Zagreb i nastavila obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin otac 1994. godine. Dolores je danas voditelj stručnog tima Vision centra Ocularia.

Katarina Šarac, optometristica

Naša draga Vinkovčanka Katarina Šarac je diplomirala optometriju u Velikoj Gorici te je upisala magisterij znanosti o vidu u Njemačkoj. Radno iskustvo je stekla na Malti i u Očnoj klinici Svjetlost te smo sretni i ponosni da je odabrala baš nas za stjecanje novih znanja i iskustava iz područja optometrije. Katarinina će strpljivo odgovoriti na sva vaša pitanja za vrijeme pregleda te vas savjetovati o najboljim opcijama za vaše oči i zdrav vid.

Nicolas Muller, MBA

Nicolas je muž od Dolores i pomaže u organizacijskom dizajnu, marketingu i managementu Vision Centra. Diplomirao je ekonomiju poduzetništva na VERN-u u Zagrebu te je svoju edukaciju nastavio u Švicarskoj gdje je magistrirao (MBA). Trenutno je na doktoratu (DBA) u Lausanne-u na temu “Business model innovations”. Živi i radi u Zurichu gdje je sjedište njegove konzultatske tvrtke, a u Vision Centru je zaslužan za organizaciju poslovanja i marketing.

MidasPixel