linker
Loading...

Naš tim

Naš tim

DOŽIVLJAJ O KOJEM SE PRIČA

LJUBAV PREMA KLIJENTU JE NAŠ KLJUČ USPJEHA

Svi koji nas poznaju i koji su bili kod nas na pregledu jako dobro znaju koliko vremena i ljubavi posvjetimo svakome od Vas. Vaše zadovoljstvo, pozitivni komentari i ljubav naš život čine sretnijim, a naš posao smislenim. To je uostalom i svrha svakog B2C posla – zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Svakoga od Vas kada dođe kod nas u Vision Centar gledamo kao svog ambasadora. Ako budete zadovoljni, dovest ćete nam Vašu rodbinu, Vaše prijatelje i kolege s posla, a ako niste zadovoljni onda ćete i to svima reći. Marketing ‘od usta do usta’ je najsnažniji i najbolja reklama za dobro odrađeni posao.

Osim detaljnog pregleda i precizno određene dioptrije na koju dajemo garanciju, potrebno je odabrati dioptrijski okvir koji će, osim estetski, i tehnički odgovarati progresivnim naočalnim lećama. Nakon toga je potrebno precizno uzeti mjere za ugradnju te ih kvalitetno ugraditi. Ukoliko i jedan od ovih koraka ne bude bio odrađen kako treba, moguće je da Vam progresivi neće odgovarati. Kod nas na progresivne naočalne leće imate garanciju dvije godine na sva mehanička oštećenja. Ukoliko se u slijedeće dvije godine nakon kupnje Vaša stakla ogrebu ili oštete, imate 75% popusta na novi par progresivnih naočala (ista dioptrija i ista vrsta progresiva).  Također, ukoliko ste Essilor Varilux progresive kupili u bilo kojoj optici u Hrvatskoj, mi ćemo Vam priznati garanciju te Vam zamjeniti progresive po istim uvijetima kao da ste ih kupili kod nas.

Naša optometristica M.sc. Ivana Muller diplomirala je 2004. godine na medicinskom fakultetu u Pragu te je specijalizirala optometriju (pregled vida). Kliničku praksu je odradila u Sveučilišnoj bolnici u Pragu, položila je državni ispit te je nakon toga magistrirala znanost o vidu u Njemačkoj. Dugogodišnje praktično radno iskustvo stekla je u optometrijskim ordinacijama (Optometry practice) u Sydneyu u Australiji gdje se dodatno školovala za Myopia management na prestižnom Brien Holden Vision Institutu (BHVI, Sydney). 2019. godine vratila u Zagreb i nastavila obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin otac 1994. godine. Ivana je danas voditelj stručnog tima Vision centra Ocularia u kojem educira mlade hrvatske optometristice kako napraviti kvalitetan pregled vida.

Slobodno nam se javite na 01/3778-539 pa dogovorimo prvi slobodan termin pregleda.

Veselimo se Vašem dolasku i dat ćemo sve od sebe da od nas odete oduševljeni.

MidasPixel