linker
Loading...

DETALJI

LEICA MONOVID DIGITAL

NAPREDNE NAOČALNE LEĆE
ZA KOREKCIJU VIDA

Sve veća uporaba kompjutera, pametnih telefona i satova… zahtjevnija je za oči. Intenzivno, svakodnevno korištenje digitalnih uređaja naporno je za vaš vid i može izazvati napetost u očima. MONOVID DIGITAL je jednojakosna leća za korekciju vida sa laganim pojačanjima u donjem dijelu leće. Pruža oštriji vid od standardne jednojakosne leće i pomaže u smanjenju umora oka na blizinu. MONOVID DIGITAL mogu koristiti svi – bez obzira imate li dioptriju ili želite naočale koje će vam pomoći prilikom rada ispred ekrana.

U gornjem dijelu leće se nalazi dioptrija za daleko, dok se u donji dio leće dodaje mala adicija od +0,25 dioptrija do +1,25 dioptrija, ovisno o Vašim potrebama. Na taj način se olakšava očnim mišićima gledanje u digitalne uređaje.

STATISTIKA

TESTIRAMO PREDNOSTI
NAŠIH LEĆA

mladih ima potrebu za MONOVID DIGITAL naočalnim lećama

nosioca koji provode 8h dnevno pred kompjuterom je osjetilo olakšanje u očima nakon cijelog dana

prodanih digitalnih naočala godišnje u Vision Centru

NAPREDNA LEICA TEHNOLOGIJA

MONOVID DIGITAL pojačanja (+0,25 dioptrije do +1,25 dioptrije) nalaze se u donjem dijelu leće. Ona pomaže u lakšem fokusiranju predmeta za vrijeme korištenja digitalnih uređaja, smanjuje zamor oka i omogućava lakše čitanje sitnih znakova na ekranu. Nosiocu dopušta prirodniji položaj tijela za vrijeme korištenja digitalnih uređaja.

ZAŠTITA OD PLAVOG SVJETLA
+ SMANJEN ZAMOR OKA

Za vrijeme gledanja u pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo koristimo vid na blizinu što nakon dugogtrajnije uporabe može dovesti do neugodnog položaja tijela. MONOVID DIGITAL leće su dizajnirane na način da osiguravaju oštar vid s posebnim naglaskom na donji dio leće. Zbog toga će objekti koji gledamo kroz donji dio leće biti oštriji i jasniji, a položaj tijela prirodniji.

MONOVID DIGITAL pruža zaštitu za vrijeme gledanja u ekran zahvaljujući filterima integriranim u samu leću koja smanjue izloženost oka štetnom plavom svjetlu s ekrana.

MONOVID®

STVARNO VIDITE PONOVO

Ponekad način na koji vidimo stvarnost postaje zamagljen. A razlog je često sasvim prirodan: oštećen vid. Dakle, što učiniti ako želite ponovno vidjeti oštro kroz dulja razdoblja, ali to više ne možete bez naočala?

Naša MONOVID® vrhunska jednovidna leća pruža optimalnu kompenzaciju za dalekovidnost, kratkovidnost i astigmatizam, tako da vam pomaže ponovno vidjeti što je stvarno u svijetu.

PREDNOSTI

  • Savršena podrška izbliza
  • Jedva primjetan prijelaz
  • Lako se naviknuti
  • Razni dodaci
  • Jasan i precizan pogled u svakom smjeru
  • Minimizira umor očiju
  • Prilagođen za sve korekcije: kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma

ISTAKNUTO

Naše jednovidne leće vrhunske kvalitete dostupne su u različitim kategorijama. Svaka kategorija ima određenu značajku. Što je to što posebno želite?

KATEGORIJA 4

Optimizirano za sve vrste korekcija

KATEGORIJA 3

Omogućuje vrlo dobar vid u svim područjima

KATEGORIJA 2

Omogućuje dobar vid sve do rubova

KOLIKO PREMIUM ŽELITE DA BUDU VAŠE LEĆE?

Koju biste verziju naših vrhunskih leća željeli imati? Birajte između kategorija 4, 3 i 2. Bez obzira koje odaberete, uvijek dolaze s našim obećanjem Leica kvalitete.

Kategorija 4

ZA ONE KOJI ŽELE SVE

Kategorija 4 podiže vaše vrhunske naočalne leće na najvišu razinu. To znači proširena vizualna područja, iznimnu spontanu toleranciju, iznimno tanke leće i inovativne tehnologije. Povlastice:

• Prirodno držanje glave i tijela
• Izuzetno oštar vid (na blizinu i na daljinu)
• Pogodno za vrlo zahtjevne korisnike

Kategorija 3

ZA ONE KOJI ŽELE VIŠE

Kategorija 3 daje vam vrlo tanke leće vrhunske kvalitete. Dobrobiti:

• Prilagođeno vašim individualnim potrebama
• Prikladno za zahtjevne korisnike

Kategorija 2

ZA ONE KOJI ŽELE DOBRE STVARI

Leće kategorije 2 imaju optimizirane debljine i proizvode se postupkom slobodnog oblika. Dobrobiti:

• Estetske leće
• Visoka kvaliteta
• Optimizirano za svakodnevnu upotrebu

OPCIJE

VARIJANTE LEĆA

PREMAZI

BOJE

GRAVURA

MidasPixel