linker
Loading...

Centar za progresive

Centar za progresive

GARANCIJA NA DIOPTRIJU i PROGRESIVE

SPECIJALIZIRANI SMO ZA PROGRESIVE

Profesionalni i osobrni rast i razvoj odlika je svih naših zaposlenika. Odabrali smo progresive jer volimo izazove i težimo savršenstvu. Samo dioptrija s točnošću 0,01 dioptrije te uzimanje mjera s preciznošću 0,1 mm su dovoljno dobre za naše klijente.

Da bi odabrali idealne progresive potrebna je vrhunska stručnost, visoka educiranost optometrista, dugogodišnje iskustvo, kvaliteta te preciznost ugradnje. Sve su to faktori koji će u sinergiji učiniti vaše progresive jedinstvenima i savršenima baš za Vas.

Kroz dugogodišnje poslovanje i tradiciju prošli smo edukacije gotovo svih renomiranih proizvođača progresiva te smo postali prvi Vision center u Hrvatskoj specijaliziran za progresive. Testirali smo puno vrsta i brendova progresiva te smo svojim klijentima odlučili ponuditi samo najbolje – Essilor Varilux progresive. Dođite u naš centar za progresive.

Francuska tvrtka Essilor je izumitelj progresiva 1959. godine te su do danas najprodavaniji progresivi na Svijetu.

Okvirne cijene vrijede od 7.6.2022. godine

KOLIKO KOŠTAJU PROGRESIVI?

Svako oko je drugačije, baš kao i otisak prsta. Ne postoje dva ista oka u svijetu i svako oko ima svoju dioptriju, svoju zakrivljenost očne leće, svoju motoriku mišića, svoju akomodaciju… uz to svatko od Vas ima drugačije svakodnevne aktivnosti, a progresiva ima preko 30 vrsta.

Radi toga smo i stavili da je pregled besplatan jer tek nakon detaljnog pregleda vida možemo Vam reći da li ste kandidat za progresive i napraviti Vam konkretnu ponudu. Onda Vi odlučite da li Vam je ponuda prihvatljiva ili da tražimo najbolju moguću varijantu u skladu s Vašim financijskim mogućnostima. Svakako u ponudi imamo sve vrste progresiva i što se tiče dizajna i što se tiče financija. Ipak smo mi centar za progresive.

Kada bismo morali najkraće odgovoriti na pitanje ‘Koliko koštaju progresivne naočale?’ onda bismo Vam pokušali objasniti barem 3 najprodavanija progresiva sa najboljim zaštitnim slojevima i doradama (dodatnoj opremi):

Varilux Xdesign je naš najprodavaniji progresiv jer je omjer cijene i kvalitete odličan. Cjenovno ide od 5.600Kn (najdeblja leća indexa loma 1,5) do 6.200Kn  (najtanja leća indexa loma 1,74). U cijenu su uključene sve dorade tipa Transitions ili Xtractive (tamne na suncu), antirefleksni sloj, antistatički sloj, hidrofobni sloj, sloj protiv grebanja i kompletna UV zaštita i zaštitni sloj Sapphire ili Prevencia (BlueProtect). Xdesign je poseban po tome što je kanalić za srednju udaljenost i čitanje jako širok pa su rad na računalu, čitanje i kuhanje znatno lakši nego kod progresiva sa starim dizajnom progresivnih kanalića (Physio, Comfort, E design ili Liberty).

Za manje zahtjevne korisnike progresiva preporučujemo Varilux Physio 3.0 koji ima srednje širok kanalić za srednju udaljenost i blizinu, ali nije idealan za rad na računalu i srednju udaljenost jer je kanalić za udaljenosti cca 1m dosta uzak. Cjenovno ide od 4.800Kn (najdeblja leća indexa loma 1,5) do 5.400Kn  (najtanja leća indexa loma 1,74). U cijenu su uključene sve dorade tipa Transitions ili Xtractive (tamne na suncu), antirefleksni sloj, antistatički sloj, hidrofobni sloj, sloj protiv grebanja i kompletna UV zaštita i zaštitni sloj Sapphire ili Prevencia (BlueProtect).

Za sve koji vole i žele najbolje tu je Varilux Xclusive 4D. Individualni progresiv sa najširim vidnim poljem za srednju udaljenost i čitanje od svih progresiva na svijetu. U ovom progresivu su sve mjere uzete individualno. Tako su kanalići za srednju udaljenost i čitanje upravo tamo gdje Vi prirodno gledate, a prijelazi su toliko mekani da ih skoro niti ne primjetite. Tko god je uzeo ove progresive svi su bili oduševljeni jer privakavanja na progresive nije niti bilo. Xclusive 4D sa akcijskim cijenama cjenovno ide od 7.800Kn (najdeblja leća indexa loma 1,5) do 7.800Kn  (najtanja leća indexa loma 1,74) dok su standardne cijene više za cca 20%. U cijenu su uključene sve dorade tipa Transitions ili Xtractive (tamne na suncu), antirefleksni sloj, antistatički sloj, hidrofobni sloj, sloj protiv grebanja i kompletna UV zaštita i zaštitni sloj Sapphire ili Prevencia (BlueProtect).  U svijetu progresiva bolje od Xclusive 4D ne može.

Za više informacija vezanih uz progresive ili za dogovor oko termina pregleda slobodno nam se javite na 01/3778-539 ili popunite obrazac na našoj web stranici.

OPTOMETRIJSKA ORDINACIJA

PREGLED OBAVLJAMO U
VRHUNSKI OPREMLJENOJ ESSILOR AVA ORDINACIJI

Pregled vida obavljmo u vrhunski opremljenoj Essilor AVA optometrijskoj ordinaciji. Posebnost ordinacije je u uređajima WAM800 i Vision R-800 koji skeniraju cijelo oko, naprave mapu aberacija, te imaju mogućnost mjerenja dioptije s preciznošću od 0,01 dioptrije. Uz pomoć Essilor AVA (advance vision accuracy) tehnologije u mogućnosti napraviti naočale s takvom precizno određenom dioptrijom.

Uzmimo na pimjer da sada nosite naočale dioptije -2,25 ili -2,00, a da je Vaša precizna dioptrija -2,17. Mi ćemo Vam izraditi naočale s dioptijom -2,17 i nećemo morati raditi kompromis sa prilagodbom na dioptiju -2,25 ili -2,00.

ZADNJE NOVOSTI

ŠTO IMA NOVOGA
U NAŠEM BLOGU?

MidasPixel