linker
Loading...

Od danas smo Vision Center Ocularia – 5.10.2021.

Od danas smo Vision Center Ocularia

Davne 1994. godine započeli smo naše putovanje kao slatka, malena Optika Ocularia u srcu Zagreba. S vremenom smo izrasli u prvi Vision Center specijaliziran za progresive u sklopu kojeg se nalazi optometrijska ordinacija za pregled vida i optika.

Naša specijalnost su progresivi, ali radimo i ostale vrste naočala. Na dioptriju i na kompletne naočale dajemo garanciju tako da ste s nama apsolutno sigurni. Nama je Vaše zadovoljstvo najvažnije. Bitno je da nas prije dolaska nazovete na 01/3778-539 i da dogovorite termin za detaljnu besplatnu kontrolu vida. Pregled počinje u točno dogovoreno vrijeme i traje 60 minuta.

Pregled o kojem se priča

Naša specijalnost su progresivi, ali radimo i ostale vrste naočala. Na dioptriju i na kompletne naočale dajemo garanciju tako da ste s nama apsolutno sigurni.

U optici će Vas ljubazno dočekati Katarina i Dolores te će se pobrinuti da Vam bude ugodno i lijepo kod nas. Uslužit će Vas toplom kavicom ili čajem te Vam, nakon pregleda, pomoći u odabiru dioptrijskih okvira. Bitno je da nas prije dolaska nazovete na 01/3778-539 i da dogovorite termin za besplatnu kontrolu vida koja traje 60 minuta. Optika i ordinacija su tada otvorene samo za Vas 90 minuta.

U ponudi imamo Essilor progresive vrhunske kvalitete prilagođene Vašim financijskim mogućnostima, tako da ne trebate lutati od optike do optike tražeći idealne progresive za Vas. Dnevno u prosjeku isporučujemo između 4 i 10 progresivnih naočala sa postotkom reklamacija manjim od 2% (što je jako dobar rezultat).

Pregled vida će Vam napraviti iskusne optometristice. Dolores je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Pragu te je magistrirala znanost o vidu i optometriji u Njemačkoj. Prvih godinu dana je stažirala na sveučilišnoj bolnici u Pragu dok nije položila kliničku optometriju i državni ispit. Nakon toga je 12 godina radila u Sydneyu te je zadnje 4 godine voditelj našeg stručnog tima. Katarina je diplomirala optometriju u Velikoj Gorici te je upisala magisterij znanosti o vidu u Njemačkoj. Radno iskustvo je stekla na Malti i u Očnoj klinici Svjetlost te smo sretni i ponosni da je odabrala baš nas za stjecanje novih znanja i iskustava iz područja optometrije.

Radnim danima imamo 6 detaljnih pregleda vida u trajanju od 60 minuta i onda imamo 30 minuta vremena za odabir okvira i uzimanje mjera za ugradnju dok se istovremeno u ordinaciji dezinficiraju svi instrumenti, prozrači prostorija te promjene maske i rukavice. U ordinaciji se nalazi ionizator zraka koji znatno smanjuje mogućnost razvijanja i prijenosa virusa i bakterija za vrijeme pregleda. Također smo Vam osigurali i privani parking tako da ne morate tražiti i plaćati javni parking.

Pregledi su mogući isključivo uz telefonsku rezervaciju termina pozivom na 01 3778 539 radnim danima od 9h do 19h ili vikendom po dogovoru.

VISION CENTER OCULARIA
Ilica 158, Zagreb
Tel. 01/3778-539

Osiguran Vam je BESPLATAN PARKING za vrijeme pregleda vida. Uđite autom u prolaz Ilica 158 i potrubite pa ćemo Vam otvoriti rampu i pokazati gdje je Vaše parkirno mjesto.

MidasPixel