linker
Loading...

Koliko koštaju progresivi?

Na pitanje “Koliko koštaju progresivi?” je poprilično nezahvalno odgovoriti bez detaljnog pregleda vida koji je za Vas potpuno besplatan i ne obvezuje Vas na kupnju naočala. Progresivi su kompleksni multifokali koji su se s godinama poprilično razvili. Postoji preko 32 vrste progresiva i u ponudi imamo preko 4.000 različitih cijena ovisno o dizajnu progresiva, širini vidnog polja, debljini naočalne leće, doradama i filterima.

Pregled vida za klasične jednojakosne naočale i pregled vida za progresivne naočale se poprilično razlikuju. Klasičan pregled vida traje 5 do 20 minuta, dok preged vida za progresive traje 60 do 90 minuta. Prilikom detaljnog pregleda vida dioptrija oka je samo jedan od faktora koji određuje koji progresivi su idealni za Vas. Tu su akomodacija oka, vizus, očni mišići, očni tlak, Vaša povijest bolesti, Vaše svakodnevne aktivnosti koje progresivi moraju zadovoljiti te kompletno stanje oka.

Progresivi koji se nalaze u ponudi našeg Vision centra cjenovno idu od 3.900Kn za Essilor Varilux Comfort MAX  1.5 orma / Xperio, Xtractive ili Transitions / Prevencia, Sapphire ili Optifog) do maksimalno 7.800Kn za Essilor Varilux Xclusive 4D 1.74 lineis / Transitions / Prevencia, Sapphire ili Optifog (cijena je za 2 para progresivnih naočalnih leća u akcji 1+1 gratis). Najprodavaniji progresivi koji čine 80% svih prodanih progresiva u našem Vision centru su Essilor Varilux Xdesign koji cjenovno idu od 5.600Kn do 6.200Kn ovisno o debljini progresivne leće. Xdesign je “best buy” što se tiče svih progresiva jer imaju jako široko vidno polje za blizinu i srednju udaljnost. Omjer cijene i kvalitete je odličan.

Svi Essilor Varilux progresivi u Vision centru imaju kompletnu UV zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, antirefleksni sloj, sloj protiv grebanja, hidrofobni sloj i antistatički sloj koji odbija prašinu s površine leće. Na sve Essilor progresive imate 2 godine garanciju na sve vrste fizičkih oštećenja koju možete aktivirati u našem Vision centru bez obzira u kojoj ste optici u Hrvatskoj kupili Essilor progresivne naočale.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite s povjerenjem na broj telefona 01 3778 539 i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da budete zadovoljni s kvalitetom i cijenom Vaših novih Essilor progresivnih naočala.

MidasPixel