linker
Loading...

Više o Leica naočanim lećama

Više o Leica naočanim lećama

1+1 GRATIS

UPOZNAJTE
LEICA VARIOVID PROGRESIVE

Od 1994 godine do danas testiramo progresivne naočale i za svoje klijente odabiremo samo najbolji omjer cijene i kvalitete. To je glavni razlog zašto smo se odlučili za njemačku tvrtku Leica.

Leica je poznati njemački proizvođač kvalitetnih fotoaparata, mikroskopa, mikroskopskih leća i leća za medicinske uređaje, leća za fotoaparate, dalekozore, monokulare te oftalmoloških leća. Leicu je osnovao Ernst Leitz daleke 1869 godine u malom njemačkom gradiću Wetzlar. Njihov brend VARIOVID predstavlja visokokvalitetne progresivne naočalne leće visoke čistoće i bistrine. Dok veliki i poznati proizvođači naočalnih leća imaju jednu kontrolnu točku na kraju proizvodnog procesa te se leće kontroliraju povremeno (random controle), u Leici se proizvodni proces se kontrolira u 15 kontrolnih točaka prije nego leća napusti tvornicu te kontrolu prolazi svaka leća zasebno. Rezultat je vrhunska kvaliteta i trogodišnja garancija na zaštitne slojeve leća.

87% isporučenih naočala u Vision Centru Ocularia su Leica VARIOVID progresivi koji su trenutno jedni od najkvalitetnijih progresiva na svijetu što se tiče udobnosti te širine vidnog polja za čitanje i srednju udaljenost. Brzina privikavanja na progresive se znatno skračuje. 99% naših klijenata su zadovoljni kvalitetom i udobnošću Leica VARIOVID progresiva.

AKCIJA 1+1 GRATIS: Vision Center Ocularia Vam uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća (stakala) daruje drugi par potpuno besplatno. Akcija se odnosi samo na progresivna stakla i ne uključuje dioptrijske okvire. Okvire možete odabrati kod nas ili donijeti vlastite.

3 GODINE GARANCIJE NA ZAŠTITNE SLOJEVE

LEICA NAOČALNE LEĆE PROIZVEDENE U NJEMAČKOJ

Leica VARIOVID progresivi su najudobniji standardni i individualni progresivi sa širokim vidnim poljem i većim volumenom vida.

Namjenjene su mladima između 18 i 40 godina koji provode puno vremena na digitalnim uređajima. Opuštaju očne mišiće što usporava daljnji rast dioptrije.

LEICA MONOVID jednojakosne naočalne leće sa smanjenim aberacijama (iskrivljenjima slike) u perifernom vidu. Idealne su za visoke dioptrije i astigmatizam.

MidasPixel