linker
Loading...

1+1 GRATIS Essilor Varilux progresivi

Dobrodošli u Vision Center Ocularia,

Mi smo vrhunski opremljena optometrijska ordinacija za kontrolu dioptrije i optika u Zagrebu u Ilici 158 koja je usko specijalizirana za kvalitetne progresivne naočale. Radimo i ostale vrste naočala, ali progresivi su naša specijalnost i strast te slovimo za jednu od najkvalitetnijih optika u HR.

U suradnji s renomiranom francuskom tvrtkom Essilor, koja je izumitelj progresivnih naočalnih leća, Vision Center Ocularia je svim svojim klijentima osigurao da uz jedan par kupljenih progresivnih naočalnih leća (2 leće) drugi par (2 leće) dobiju od Essilora potpuno besplatno.

Drugi par leća je iste dioptrije kao i prvi par, ali se može izabrati jedna od opcija: standardne prozirne progresivne naočalne leće, sunčane progresivne naočalne leće, fotoosjetljive progresivne naočalne leće, uredske progresivne ili degresivne naočalne leće, naočalne leće za noćnu vožnju, polarizirane naočalne leće i još puno drugih opcija.

Sve Essilor naočalne leće u Vision Centru Ocularia imaju antirefleksni sloj, antistatički sloj, hidrofobni sloj, sloj protiv grebanja te kompletnu UV zaštitu.

Detaljan pregled vida u trajanju 60 minuta obavite u našoj optometrijskoj ordinaciji i to potpuno besplatno za sve naše klijente. Ordinacija je opremljena najnovijim Essilor instrumentima, a pregled obavljaju vrhunski educirane osobe. Slobodno nam se javite na 01/3778-539 ili kliknite OVDJE i dogovorite termin pregleda vida. Ordinacija i optika su tada otvorene samo za Vas 60 do 120 minuta. Osiguran Vam je i privatni besplatan parking u Ilici 158 u Zagrebu tako da ne trebate tražiti i plaćati javni parking.

U ponudi imamo preko 30 vrsta progresiva za svačiji džep, tako da ne trebate lutati od optike do optike tražeći idealne progresive za Vas već na jednom mjestu možete obaviti vrhunski pregled vida, odabrati dioptrijski okvir i izraditi naočale. Dnevno u prosjeku isporučujemo između 4 i 10 progresivnih naočala.

Kupnjom Essilor uređaja za uzimanje digitalnih mjera za ugradnju progresiva osigurali smo Vam najpreciznije uzimanje mjera za progresive. Pregled vida se obavlja u vrhunski opremljenoj Essilor AVA optometrijskoj ordinaciji. Posebnost ordinacije je u uređaju VisionR-800 koji dioptiju mjeri s preciznošću od 0,01 dioptrije te smo uz pomoć Essilor AVA (advance vision accuracy) tehnologije u mogućnosti napraviti naočale s takvom dioptrijom. Npr. recimo da sada nosite naočale dioptije -2,25 ili -2,00, a da je Vaša precizna dioptrija -2,17. Mi ćemo Vam izraditi naočale s dioptijom -2,17 i nećemo morati raditi kompromis sa prilagodbom na dioptiju -2,25 ili -2,00.

Biti ćemo sretni ak se odlučite za nas i obećajemo da ćemo s ljubavlju i pažnjom pomoći Vam da odaberete svoje nove naočale 

Rezervirajte svoj termin na broj telefona 01/3778-539 ili popunite obrazac na našoj web stranici pa Vas mi kontaktiramo.

Veliki pozdrav iz prvog Vision Centra u Hrvatskoj specijaliziranom za progresivne naočale.

MidasPixel